Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’dan taraftarlara önemli uyarı

Hodri Meydan Taraftar Derneği, bugün önemli bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantı öncesi, dernek taraftarlara hayati uyarılarda bulundu.

Hodri Meydan Taraftar Derneği,

Hodri Meydan Taraftar Derneği, bugün  önemli açıklamalar yapacak. Bu açıklama öncesi yazılı bir uyarı yapılarak taraftarlara dikkatli olunması çağrısı yapıldı. İşte dernekten yayımlanan o uyarı metni: “Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna; Bilindiği üzere Uşakspor maçından sonra camiaya açık çağrıda bulunarak tesis organizasyonu yapma kararı almıştık. İl Emniyet Müdürlüğü ve Spor Şube ile yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda, yarın için tesislerimizde çıkacak en ufak bir taşkınlıkta tarafımıza müdahale edilip cezai işlem uygulanacağı bizzat iletilmiştir. Tesislere gelecek olan taraftarlarımızın hem bizleri, hem de kendilerini zor duruma sokmamaları adına “sakinliğini koruyarak ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek” tesislere gelmesi çok büyük önem arz etmektedir.

15.30’DA KÖRFEZ BRUNGA TESİSLERİNDE

Durum; Emniyet Müdürlüğümüz ve derneğimizce ciddiyetini korumakta olup, tesislere gidildiğinde sadece Hodri Meydan Taraftar Derneği yöneticileri, kulüp yönetimine ve futbolculara gerekli cümleleri kuracaktır. Haricinde kimse tansiyonun yükselmemesi adına konuşmalara dahil olmayacak ve taşkınlık çıkartılmadan Kocaelispor taraftarına yakıştığı şekilde dağılım sağlanacaktır. Tüm camiamıza önemle duyurulur. Toplanma Yeri ve Saati : Körfez Brunga Tesisleri / 15:30”