Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Life Express Kocaeli’de 10. yılını kutluyor… “10 yıldır spora bahane yok”

Kocaeli’de tam 10 yıldır spor salonu kültürüne çağ atlatan Life Express, bugüne kadar sporla tanıştırdığı ve sporu sevdirdiği binlerce üyesi ile gelişmeye devam ediyor.

Kocaeli'de tam 10 yıldır

10 yıl önce Outlet Center’da açılan ilk şubesi ile kentte sporda devrim yapan fitness ve spor merkezi, açıldığı günden bu yana her gün kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam etti. Pandemi süreci dahil olmak üzere 10 yıldır her zaman üst kalitede hizmet anlayışını değiştirmeyen devasa tesis, Kocaeli’de şu an Symbol AVM ve Dolphin AVM’de hizmet vermeye devam ediyor. Life Express’in Tekirdağ Çorlu’da da dev bir tesisi bulunuyor.

Life Express’te profesyonel fitness programları dışında spinning, zumba gibi eğlenceli grup etkinlikleri, pilates ve eğitmenler eşliğinde birebir çalışmalar yapılabiliyor.

Kalite, güven, hijyen, profesyonellik ve üst sınıf malzeme – ekipman anlayışından hiçbir şartta taviz vermeyen tesisin kurucularının spor akademisi mezunu olup, aktif sporcu kimliklerinin olması Life Express’in ruhunu her zaman dinamik tutuyor.

“Spora bahane bırakmadık” mottosuyla 10 yıldır kesintisiz hizmet veren Life Express’a daha nice uzun yıllar diliyoruz.