Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor, Iğdır FK’ya deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlıların aldığı yenilgi sonrası basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir; “Son 3 haftadaki oyun, 17 haftada 12 gol yemiş ve şampiyon olduktan sonra 3 maçta 11 gol yiyen bir takım. Şampiyon olduktan sonraki dilimde oyuncuları konsantre edemedik, buraya yeterince odaklayamadık, bundan dolayı üzüntülüyüz” açıklamasında bulundu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir şu ifadeleri kullandı; “Özellikle zor bir maçtı, hedefi olan bir takımdı. Biz hedefimize 3 hafta önce kavuştuk. 2 cezalımız, 2 sakatımız ve 2 de hastanede yatan arkadaşımız vardı. Dolayısıyla böyle bir maça 6 eksikle geldik. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık, yetmedi, kazanamadık.
OYUNCULARI KONSANTRE EDEMEDİK
Özellikle son 3 haftadaki oyun, 17 haftada 12 gol yemiş ve şampiyon olduktan sonra 3 maçta 11 gol yiyen bir takım. Şampiyon olduktan sonraki dilimde oyuncuları konsantre edemedik, buraya yeterince odaklayamadık, bundan dolayı üzüntülüyüz. Camiamızdan, taraftarlarımızdan özür diliyoruz, bu son 2 haftada 8 gol yedik, bu bize hiç yakışmadı. Iğdırspor’u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”