Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstifa yok… Göreve devam!

Tuzla maçına alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrası taraftarın istifaya davet ettiği Kocaelispor yönetimi göreve devam karar aldı!

Tuzla maçına alınan 2-1'lik

Son 5 haftada sadece 3 puan alabilen ve galibiyete hasret kalan,  son olarak da evinde ligin 14.sırasında yer alan ve küme düşmeme mücadelesi veren Tuzlaspor’a 2-1 kaybederek şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaşan Kocaelispor’da taraftarlar yönetimi istifaya davet etmişti. Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan yaptığı açıklamada, yönetim olarak istifayı düşünmediklerini söyledi.

‘DUYGUSAL DAVRANMAYACAĞIZ!’

Arıcan yaptığı açıklamada, “Trendyol 1.Lig’de Takımımız üçüncü sırada olmasına rağmen hem oynadığımız futbol hem de rakiplerle açılan puan farkı sonrası taraftarlarımız ve camiamızın mutlu olmadığını biliyoruz. Mustafa Gürsel hocamızın gelmesi sonrası kendi oyun sistemini yerleştirmek ve bu süreçte oyuncuları analiz etmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarımız haklı olarak alınan kötü sonuç ve oynanan kötü futbol sonrası bir strese girmiş, akabinde yönetimi istifaya davet etmiştir.  Daha kötü süreçler yaşadık. Bugünlerden çok daha zor şartlar altında duygusal davranmadık ve yapılması gereğini yaparak görevde kaldık ve yabancı oyuncularla ilgili sorunları çözerek kulübün geleceği ile ilgili büyük sorunları çözüme kavuşturduk. Başarı sadece sportif olarak değerlendirilmemeli. Kulübün mali yapısı ve disiplinini çok iyi noktalara getirdik. Yine duygusal davranmayacağız ve bu sıkıntılı günleri birlikte aşacağız” dedi.