Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü’nde Uğur Koştur başkanlığı bıraktı

İzmit Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile bu sezon küme düşen İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü’nde Uğur Koştur başkanlığı bıraktı

İzmit Belediyesi Kadın Basketbol

İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü’nde Uğur Koştur başkanlığı bırakmasının ardından İzmit Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede başkanlığa İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş getirildi. Kongrede veda konuşmasını yapan Uğur Koştur şu ifadelere yer verdi;  “Çok değişik, zor ama güzel bir görevdi. Öncelikle bizi bu göreve layık gören İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet hanıma teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında bizle beraber yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yine belediyenin bürokratlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geldiğince her türlü yardımı yapmaya çalıştılar.

“20 TANE MAZERET SAYABİLİRİM”

Tabi ki belediyelerin bütçeleri belli. Basketboldaki rakamlar belli. Bunların altında bazen ezildik. Ama bunları yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın desteğiyle aştık. Yine o dönemki belediye başkan yardımcımız Nurettin Bulut’a teşekkür ediyorum. Spor birimi ona bağlıydı. Mithat Müdürümüzle beraber koordineli bir şekilde bu süreci yönettik. Sonraki süreçte Yaşar başkanla istişarelerde bulunduk. Takımın nasıl ayakta kalacağını konuştuk. Bu bir bayrak yarışıydı. Başkanlık makamları gerçekten zor makamlarmış, bunu burada daha iyi anladım. Ben de burada kalkıp 20 tane mazeret sayabilirim. Oyuncum sakatlandı, ödemeler gecikti, federasyon böyle yaptı, hakemler şöyle yaptı diyebilirim. Fakat hiçbir mazeretin altına sığınmamamız lazım. Başkanlık makamı mazeret üretme makamı değil.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İnşallah bundan sonraki süreçte yeni yönetim kurulu öncülüğünde bu takım hak ettiği yere gelir, yeniden süper lige çıkar. Bu takım belediyenin takımı. Bu bir veda değil. Yaşar başkanla sürekli görüşüyoruz zaten. Bana ihtiyaç duyulduğu takdirde katkı sunacağım ne varsa yardımcı olmaya hazırım. Ayrıca dışarıdan birçok sponsorluk aldık. Onlara da teşekkür ediyorum. Ayrıca bir parantez açmak istiyorum. Özellikle şu an Kocaelispor yönetiminde görev yapan arkadaşlarımız var. Yaşar Arslan, Bilal Acar, Tümer Uslu, Dursun Özdemir, Bahadır Taşer bizlere çok destek oldular. Maddi manevi. Hem ceplerinden hem yeri geldi emanet paralarla bizlere yardımcı oldular. İnşallah bundan sonraki süreçte daha güzel günlerde birlikte oluruz.”