Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor Fenerbahçe’yi yendi!

İzmit Belediyesi tarafından organize edilen 1. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası’nda İzmit Belediyespor ile Fenerbahçe Öznur Kablo karşı karşıya gelirken İzmit’in Perileri Fenerbahçe’yi 52-49’luk skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

İzmit Belediyesi tarafından organize

İzmit Belediyesi tarafından organize edilen 1. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası’nın ilk gününde İzmit Belediyespor fırtınası esti. Turnuvanın ilk maçında Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe Öznur Kablo ile karşılaşan İzmit Belediyespor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe’yi 52-49’luk skorla mağlup etmeyi başardı. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan ve İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan karşılaşmayı Başkan Hürriyet tribünden takip etti.

PERİLER İLK YARIDA 12 SAYI FARK ATTI

Recep Toplaoğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya İzmit Belediyespor yeni transferiyle çok hızlı başladı. Ard arda sayılar atarak karşılaşmayı önde götüren İzmit’in perileri ilk yarı 32-20’lik skorla 12 sayı fark atarak önde kapattı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunda Fenerbahçe farkı eritmeyi başarsa da skorda dengeyi sağlayamadı. Böylelikle üçüncü çeyrek 38-34 İzmit Belediyespor üstünlüğüyle sonuçlandı.

FENERBAHÇE HÜCUMLARINA SAĞLAM SAVUNMA

Karşılaşmanın dördüncü ve son periyodu ise oldukça çekişmeye sahne oldu. Fenerbahçe’nin hücumlarına sağlam bir savunma anlayışıyla cevap veren Hasan Fırat Okul yönetimindeki İzmit Belediyespor dengeli bir oyun ortaya koyarak 52-49’luk skorla galibiyeti koparmasını bildi. Karşılaşmada İzmit Belediyespor adına en çok süre alan Kübra Erat ve Jovanovic sahanın yıldız isimlerinden olurken 14 sayıyla oynayan Egle Siksniute ise maçın en skorer ismi oldu.

izmitbelediyespor fenerbahce 8

izmitbelediyespor fenerbahce 9