Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor’da Yusuf Erenkaya güven tazeledi

İzmit Belediyespor Kulübü 20. Olağan Genel Kurulu, Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongrede Yusuf Erenkaya yeniden başkan seçildi.

İzmit Belediyespor Kulübü 20.
İzmit Belediyespor Kulübü 20. Olağan Genel Kurulu, Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongreye; İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Kocaelispor Kulübü eski Başkanı Muammer Çelik, Kocaelispor Yöneticisi Ömür Öztürk, Kocaeli Kent Konseyi eski Başkanı Gültekin Görüm, Taban Birlikleri yöneticileri, İzmit Belediyesi başkan yardımcıları ve koordinatörleri, davetliler ve İzmit Belediyespor Kulübü üyeleri katıldı.

ERENKAYA, RAKİPSİZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Divan başkanlığını İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporları okundu, ibra edildi. Tek adaylı kongrede mevcut başkan Yusuf Erenkaya yeniden başkan seçildi. Yeni dönem faaliyet raporunda İzmit Belediyespor’un mevcut branşlarına bisiklet, tenis, tekvando ve kürek branşların da eklenmesiyle birlikte bu sayı 14’e yükseltildi.

HÜRRİYET, ALTYAPIYA VURGU YAPTI

Yönetim kurulu seçiminin ardından Başkan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak başta altyapı olmak üzere sporun her dalını önemsiyoruz. Göreve geldiğimizden beri her zaman söylediğim şey ‘altyapı, altyapı, altyapı’. Altyapıyı güçlendirmek ve branşlarımızı çoğaltmak ‘Spor Kenti İzmit’ vizyonumuzun önemli bir parçası. Başkan yardımcılarımız, spor müdürümüz ve İzmit Belediyespor Kulübü’müz hep bu amaç için hareket etti. Yusuf Erenkaya ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. İnşallah çok daha spor dolu zamanlarda, dayanışma içerisinde spor adına çocuklarımızla birlikte büyük başarılar edeceğiz” dedi.
YÖNETİM KURULUNA TAZE KAN
Yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Yusuf Erenkaya ise “Bizi destekleyen, bize güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. Kentimizdeki sporcu potansiyelini bilerek alt yapıya çok önem verdik. İstikrarlı bir mali tablo oluşturmak için emek harcadık. 2 yıllık süreçte hem sportif, hem idari, hem de mali olarak güzel bir tablo oluşturduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla büyük işler yapacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
İZMİT BELEDİYESPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU
ONURSAL BAŞKAN 
Fatma Kaplan Hürriyet
KULÜP BAŞKANI
Yusuf Erenkaya
YÖNETİM KURULU 
Asil Liste;
Rakıf Yel
Habibe Demiroğlu Aksoy
Bergün Meriç
Gökhan Tanrıverdi
Lale Saydemir
Cihan Işıklı
Hayati Temügen
Altınay Çınar
Yedek Liste;
Elman Demir
Fikriye Fındık
Turgay Köse
Bülent Aygün
Salim Yaşar
Bayram Güreşen
Seyhan Uzuner
Yiğit Kıvanç Karabay
Faysal Oğuz
DENETİM KURULU
Asil Liste;
Mehmet Şevket Verit
Mehmet Melih Ademoğlu
Yusuf Kuzu
Yedek Liste;
Ahmet Suğur
Metin Boz
İhsan Kızıltan
ONUR KURULU
Nurettin Bulut
Sibel Solakoğlu
Ünal Özmural
Dilek Yalçın
Cem Güler
Seyhan Özcan
Emirşah Torun
Ozan Aksu
Hakan Yalçın
Cem Şakoğlu
Mithat Ağa