Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit'e kupa geldi

U-18 Kızlar 1. Bölge Şampiyonası’nda İzmit Belediyespor U-18 Basketbol Takımı, şampiyon oldu

U-18 Kızlar 1. Bölge

Kentimizi Kırklareli’nde yapılan U-18 Kızlar 1. Bölge Şampiyonası’nda temsil eden İzmit Belediyespor U-18 Basketbol Takımı mücadele ettiği grupta tüm maçları kazanarak şampiyonluğa ulaştı. U-16 takımının şampiyonluğunun ardından bir şampiyonluk daha U-18 takımından İzmit’e kazandırılmış oldu. 

ANADOLU BÖLGE FİNALİ’NDE MÜCADELE EDECEK

İzmitli kızlar şampiyonanın son maçını Kırklareli Merkez Spor Salonu’nda Yalova Zirve Gençlikspor ile oynadı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen İzmit’in kızları karşılaşmayı 102-57 gibi ezici bir skorla kazanarak 3’te 3 yaptı ve mücadele ettiği grupta şampiyonluğa ulaştı. Grubu 1. Sırada bitiren genç periler 31 Mart 2020 tarihinde Uşak’ta yapılacak olan U-18 Kızlar Anadolu Bölge Finali’ne katılma hakkı elde etti. 

A TAKIMIN BAŞARISI ETKİLİ OLDU

Takımla birlikte Kırklareli’ndeki şampiyonaya giden İzmit Belediyespor Basketbol Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Kemal Met, İzmit Belediyespor’un Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda ki başarısının alt yapıdaki oyuncuları motive ettiğini belirterek, Kırklareli’ndeki şampiyonluğun A takımdaki perilerin başarısının etkisinin büyük olduğu vurgusunda bulundu. 

izmitebirkupadahau18den 1