Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 396 bin liralık spor ayakkabı aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine ve kendi bünyesinde eğitim gören amatör sporculara yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 396 bin liralık toplu spor ayakkabı satın alımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amatör

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Amatör spor kulüpleri belediyelerin yardımları ile büyük ölçüde ayakta kalıyor ve spor faaliyetlerini sürdürebiliyor. Kocaeli genelinde en büyük yardım Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Her yıl amatör spor kulüplerine spor ekipmanları yardımı yapan belediye bu yıl da elini korkak alıştırmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine ve kendi bünyesinde eğitim gören amatör sporculara yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 396 bin liralık toplu spor ayakkabı satın alımı gerçekleştirildi.

İHALEYE TEK FİRMA KATILDI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 6 Ağustos’ta söz konusu spor ayakkabıların satın alımı için haileye çıkmıştı. İhaleye katılan tek firma olan Cemil Fidan Kundura Turizm İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. ihaleyi 396 bin liraya kazandı. Firma tarafından temin edilen ayakkabılar sözleşme imzalandıktan sonra 30 takvim günü içinde teslim edilecekti. Ayakkabıların nakliyesini de üstlenen firma Eylül ayında ayakkabıları Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na ait olan İzmit Yıldız Konutları Deposu’na teslim etti.