Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Aziz Yıldırım Kocaelispor’un 12 milyon TL borcunu sildi!

Kocaeli Haber- MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un girişimleriyle Aziz Yıldırım ve Kocaelispor Başkanı Engin Koyun buluşturuldu. Bu buluşmada Kocaelispor’dan 20 milyon TL alacağı olan Aziz Yıldırım, borcu 1 milyon dolara düşürdü

Kocaeli Haber- MHP Kocaeli

Kocaelispor’un 20 Milyon TL vereceği olan Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu borcu 1 milyon Dolara düşürdü. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un girişimleriyle Aziz Yıldırım ve Kocaelispor Başkanı Engin Koyun buluşturuldu.

SEFA SİRMEN DÖNEMİNDE BORÇ ALINMIŞTI

Kocaelispor’dan yaklaşık 20 milyon TL alacağı olan ve icralık durumda ödemeler yapılan Fenerbahçe eski Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile anlaşıldı. Dönemin kulüp kaptanı iken Sefa Sirmen başkanlığında Aziz Yıldırım’dan borç alınmış ancak ödenememişti. Ödenmeyen para icraya verilince de kulüpten her ay belli bir miktar ödenmesi kararı çıkmıştı. Kocaelispor’un en büyük gider kaynağı olan borç meselesi bugün itibariyle mutlu sonla tamamlandı.

YAKLAŞIK 12 MİLYON TL BORCUNU SİLDİ

Daha önce de açıklama yapan ve gerekirse borç konusunun tatlıya bağlanması için araya girebileceğini ifade eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bugün dediğini yaptı. Aziz Yıldırım ile Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’u bir araya getiren Sancaklı, arayı buldu. Kocaelispor’dan 20 milyon TL alacağı olan Aziz Yıldırım, yapılan görüşme sonunda borcuna karşılık 1 milyon Dolar istedi.

Kocaelispor Aziz Yildirim