Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya paylaşımlarıyla şaşırttı!

ocaeli Haber – Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya paylaşımlarıyla şaşırttı. Trabzonsporlu olduğu anlaşılan ve Trabzonspor’un aktif taraftarı olduğu görülen Harun Kaya aynı zamanda CHP’lilere de hakaret etti.

ocaeli Haber - Kocaelispor

Ugur ENC min e1623645972212Kocaelispor’da bir Ak Parti gölgesi var. Körfez Birlik Spor’u alternatif olarak kurduran ancak başarısız olunca yeniden Kocaelispor’a dönen Ak Partililer az da olsa tarafsız kalmaya çalışıyor. Takımın eski başkanı rahmetli Hüseyin Üzülmez. Yıllarca Ak Parti de siyaset yapmış bir isim. Mevcut başkan Engin Koyun da öyle. SAdece başkanlar değil, yöneticilerin de bir bölümü siyasi. O yöneticilerden biri de avukat Harun Kaya. Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya paylaşımlarıyla şaşırttı. Sosyal medya paylaşımları bir anda olay oldu.

KOCAELİSPOR YÖNETİCİSİ HARUN KAYA TRABZONSPORLUYMUŞ!

Trabzonsporlu olduğu anlaşılan ve Trabzonspor’un aktif taraftarı olduğu görülen Harun Kaya aynı zamanda CHP’lilere de hakaret etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak Harun Kaya’ya tepki gösterdi. Yıldızlı’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Kocaelispor tribünlerinde ve temsiliyetinde siyasete yer yoktur. Hiç kimsenin siyasi hırslarına göre şekillendirilemez. Engin Koyun ve yönetimine çağrımdır; siyasi rant sevdasını, Kocaelispor sevdasından ve temsiliyetinden önde tutan bu yöneticiyi derhal görevden alın.”