Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- MHP Kocaeli ve gazetecilerin maçını dostluk kazandı

Kocaeli Haber-MHP Kocaeli İl Teşkilatı ile Kocaeli basınında görev yapan isimlerin karşılaştığı halı saha maçını dostluk kazandı. 7-7 sonuçlanan müsabaka sonunda değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Sporu destekleyip herkese tavsiye ediyoruz” dedi

Kocaeli Haber-MHP Kocaeli İl

Kocaeli Haber- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, göreve geldikten sonra çalışmaları ile dikkat çekti. Gerek üye katılım programları gerek ise sosyal ve sportif alanda bir etkinliğe imza atan Başkan Kurt ve ekibi, basın mensupları ile halı saha maçında bir araya geldi.

7-7 SONUÇLANDI

Kocaeli yerel basınında görev yapan Ahmet Akçaalan, Sancar Kızılkaya, Nuri Akçaharman, Serkan Üldeş, Burak Aydemir, Turgay Tüysüz ve Ömer Faruk Güler’den oluşan ekip karşısında MHP İl Teşkilatı’nda Yunus Emre Kurt, Melikşah Taşkın, Dursun Ali Furunci, Murat Nuri Demirbaş, Koray Keskin, Abdullah Bakar, Cihan Ayten sahada ter döktü. Maç öncesi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın Milletin Müşterek Sesidir’ yazan pankart ile poz veren takımlar, dostça geçen mücadelede 7-7 berabere kaldı.

“KOCAELİ’NİN BASINI GÜÇLÜ”

Maç sonunda etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Kocaeli’nin basını Türkiye’nin en güçlü basınlarından birisidir. İlimizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımız ile halı saha maçı gerçekleştirdik. Sporu destekleyip herkese tavsiye ediyoruz. Hem insanların düzenli spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla hem de birliktelik, beraberlik olması amacıyla bu halı saha maçını organize ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Basın Milletin Müşterek Sesidir’. Kazanan dostluk oldu. Bu tür etkinliklerin devamı gelecek. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kurt, maç sonunda basın mensuplarına tatlı ikramında bulundu.