Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 0 – Gümüşhanespor 1

Kocaelispor, 19.hafta maçında Gümüşhanespor’a 1-0 yenilerek 5 maç aradan sonra mağlup oldu ve çok önemli 3 puanı Gümüşhane’de bıraktı.

Kocaelispor, 19.hafta maçında Gümüşhanespor’a

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 5 maçı da kazanarak üzerindeki kara galibiyet serisi yakalayan 29 puanlı temsilcimiz Kocaelispor, 19.hafta maçında 6 puanla düşme hattında yer alan Gümüşhanespor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geldi. Yenişehir Stadyumu’nda oynanan maça Kocaelispor, Ankara Demir maçı kadrosuna göre bir değişiklikle maça başladı. Muhammed Gönülaçar’ın yerine Murat Cem Akpınar ilk 11’de yer aldı.

İLK YARIDA ÇOK KÖTÜYDÜK

Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Emre Kurtbay’ın haberine göre; maçın ilk bölümünde Kocaelispor beklendiği gibi oyun kontrolünü eline aldı. Ancak Yeşil-Siyahlılar istediği pozisyonu pozisyonları bulamadı. Temsilcimiz sezonun en kötü ilk yarılarından birini geçirdi. Buna karşılık Gümüşhanespor özellikle Kocaelispor’un sol kanadından birkaç pozisyon yakaladı, ilk yarı golsüz sona erdi.

NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

İkinci yarıda daha istekli olan Kocaelispor, pozisyonlar da buldu. Yeşil- Siyahlılar Murat Cem, Benhur, Muhammed ve Batuhan Er ile ciddi pozisyonlardan yararlanamadı. Dakikalar 79’u gösterdiğinde ise ev sahibi Gümüşhanespor Raif’in attığı golle 1-0 öne geçti.

SERİMİZ BİTTİ

Kalan dakikalarda Kocaelispor gol için baskı kursa da aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadele Gümüşhanespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonucun ardından 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Kocaelispor 29 puanda kaldı. Yeşil-Siyahlılar, Pazar günü 13.hafta erteleme maçında saat 12.00’de deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile kozlarını paylaşacak.