Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 1-0 yenildi!

Sezonun son haftasına şampiyonluğunu ilan ederek giren Kocaelispor deplasmanda Ankara Demirspor’a konuk oldu. Temsilcimiz sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Sezonun son haftasına şampiyonluğunu

Son haftaya iddiası olmadan giren iki takımın maçında Ankara Demirspor maça daha istekli başladı. Ev sahibi ekip 13.dakikada Mert ile gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Gökhan Bektaş’ın haberine göre; 17.dakikada ise Samed Ali ile gole Kocaelispor yaklaştı top kornere gitti. 18.dakikada ev sahibi ekip bir kez daha tehlikeli geldi. Eren mutlak gole izin vermedi. 23.dakikada Ankara Demir gole bir kez daha yaklaştı. Ahmet’in kafa vuruşunda top auta gitti. 31.dakikada ilk yarıda etkili olan Ankara Demirspor Ahmet ile golü buldu ve skor 1-0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARIDA BİZ KAÇIRDIK

Maçın ikinci yarısında ise Kocaelispor daha çok pozisyona girdi. 49.dakikada Samed Ali önce auta attı 50.dakikada ise direğe takıldı. 67.dakikada Eren topu kornere çeldi. 68.dakikada Ankara Demirspor Mert ile Kocaelispor ise 69’da Samaed Ali ile fırsatları değerlendiremedi. Son bölümde gol için iyice baskı kuran Kocaelispor Samed Ali ve Mertan ile net fırsatlar buldu. 88.dakikada Samed’in kafa vuruşunu tam kale çizgisinde Metin kontrol etti. 90.dakikada ise Mertan’ın rövaşatası kaleye giderken savunma çizgiden çıkardı. Karşılaşma 1-0 sona erdi.