Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 3-0 yenildi

Kocaelispor’da kan kaybı bir türlü durdurulamıyor. Zorlu Samsunspor deplasmanında son derece etkisiz kalan Yeşil-Siyahlı ekibimiz sahadan 3-0 yenik ayrılırken, farkın daha da açılmasına İsmet engel oldu. Dörtte sıfır çeken temsilcimiz ateşin içine düştü.

Kocaelispor’da kan kaybı bir

Haftalardır devam eden kötü gidişe Samsun’da son vermek isteyen Kocaelispor mücadeleye çok kötü başladı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Gökhan Beşiktaş’ın haberine göre; Maçın ilk yarım saatinde ev sahibi takım özellikle soldan etkili ataklar yaptı ancak sonuç alamadı. 37’nici dakikada bir duran top organizasyonu sonunda Mendes topu ağlara gönderdi. 2 dakika sonra Diogo son adam pozisyonundaki Mendes’e faul yapınca direkt kırmızı kart gördü. Dakikalar 42’yi gösterirken Samsun yine bir duran topta farkı ikiye çıkardı. Alaattin’in kullandığı serbest atışta Mandjeck ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı 2-0 bitti.

AÇIK FARKI İSMET ÖNLEDİ

Kocaelispor ikinci yarıda iki hamleyle başladı. Ancak değişikliklerin hiçbir etkisi olmadı. Ev sahibi takım 2-0’ın verdiği rahatlıkla tempoyu biraz düşürmesine rağmen yine pozisyonlara girdi. İsmet kritik kurtarışlarıyla farkın açılmasını önledi. 74’te üçüncü gol geldi. Zaten en küçük bir tepki veremeyen Kocaelispor farkın üçe çıkmasıyla tamamen havlu attı. Kalan süreçte top çeviren ev sahibi takım sahadan 3-0 galip ayrıldı. Arka arkaya dördüncü, son 10 maçta 8’inci yenilgisini alan Yeşil-Siyahlılar düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı.