Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 3 puanı penaltılarla aldı! 3-2

Kocaelispor, evinde konuk ettiği Göztepe’yi Candeias’ın penaltıdan attığı 3 golle yenmeyi başardı. Temsilcimiz 6 haftanın ardından aldığı 3 puanın sevincini yaşadı

Kocaelispor, evinde konuk ettiği

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor sahasında oynadığı maçta Göztepe ile karşı karşıya geldi. Maçtaki ilk tehlikeli atak 6.dakikada konuk ekipten geldi. Heilton’un kafa vuruşunda kaleci Gökhan topu çeldi. Göztepe 14.dakikada bu kez Yalçın ile kaleyi yokladı. Kaleci Gökhan üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti. 16.dakikada ise Kocaelispor ilk tehlikesini oluşturdu. Amaral’ın şutunda kaleci Lis topu köşeden çıkardı. 17.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Emir’in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 24.dakikada Göztepe bu kez Romulu’nun şutundan sonuç alamadı. 44.dakikada gelişen Göztepe atağında Mamah sağdan gönderilen topu şık bir dokunuşla ağlara gönderdi ve Göztepe bu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

 

GÖZTEPE 2-0 ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Göztepe temsilcimize göre daha iyi başladı. 47.dakikada Romulo’nun şutunda konuk ekip sonuç alamazken 54.dakikada ise Candeias’ın frikiği üstten auta gitti. 57.dakikada Burak ile gol arayan Kocaelispor sonuç alamadı. 61.dakikada Amaral’ın şutu üstten auta gitti. 71.dakikada gelişen atakta Kubilay altı pas üzerinde buluştuğu topu ağlara gönderdi ve Göztepe 2-0 öne geçti.

 

GALİBİYET PENALTILARLA GELDİ

81.dakikada oyuna sonradan giren Beridze’nin yerde kaldığı pozisyonda hakem beyaz noktayı gösterdi. Candeias 83.dakikada farkı bire indiren golü penaltıdan attı. 87.dakikada Taha’nın elle müdahalesinin ardından hakem VAR incelemesinin ardından bir kez daha penaltıyı gösterdi. Candeias yine penaltı vuruşundan skora dengeyi getirdi. 90+9.dakikada Candeias bir penaltı vuruşunu daha ağlara gönderdi ve karşılaşmada skor 3-2 oldu.