Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 3 puanı Ümraniye’de bıraktı

Trendyol 1.Lig’de 31.hafta mücadelesinde deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Kocaelispor önemli fırsatlar bulduğu maçta rakibine 1-0 yenildi

Trendyol 1.Lig’de 31.hafta mücadelesinde

Kocaelispor ilk pozisyona 5.dakikada Amaral ile girdi. Portekizli futbolcunun şutunda top kaleci Übeyd’de kaldı. Ümraniyespor’da Diniyev’in 9 ve 10.dakikalarda attığı şutlardan sonuç gelmedi. 11.dakikada Ümraniyespor gole yine yaklaştı. Tiago’nun vuruşunda top az farkla auta gitti. 15. Ümraniyespor’da bu kez kaleyi deneyen isim Emre Kaplan oldu. Sert gelen şutu kaleci Gökhan iki hamlede kontrol etti. 17.dakikada ise Ramil’in vuruşunda kaleci Ubeyd topu kornere çeldi. 25.dakikada Kocaelispor atağında Amaral’ın pasında topla buluşan Barış’ın vuruşunda top kaleci Ubeyd’de kaldı.

30.dakikada Kocaelispor bu kez Vukovic’in kafasında gole yaklaştı. Mehmet’in ortasında Vukovic’in kafasında top az farkla auta gitti. köşe vuruşunun devamında Vukovic’in kafa vuruşunda top auta gitti. 32. Ümraniyespor tehlikeli geldi. Sol kanattan Serkan Göksu’nun ortası Mehmet Yılmaz’dan arkadaki Hasan Ayaroğlu’na geldi. Hasan Ayaroğlu’nun ortasında arka direkte kafa vuruşu ile top içeri geldi. Siraçhan altıpastan şutunu çekti ama Gökhan Değirmenci çizgiden çıkardı. Seken topta Hasan Ayaroğlu’nun şutu üst direkten döndü. 34.dakikada Kocaelispor’da Amral’ın kafa vuruşu üstten auta gitti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da Kocaelispor etkili başladı. 50.dakikada Ramil müsait pozisyonda topu ağlara gönderemedi. 60.dakikada Candeias’ın frikiği üstten auta gitti. 67.dakikada Amaral’ın vuruşunda top savunmadan döndü. Aynı dakikada gelişen Ümraniye atağında Emre Kaplan düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlarla buluştu.