Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor İstanbul’da AKP’li başkana gitti!

Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu ziyaret etti. Taraftardan ziyarete tepki yağdı.

Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri

Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde muhalif söylemleri ile öne çıkan Göksu’nun ziyaretinde eski AKP’li ilçe başkanı da olan Kocaelispor Başkan Vekili Engin Koyun da yer aldı. Söz konusu ziyaret sosyal medyada büyük tepki toplandı. Taraftarlar Kocaelispor yönetimine takımı siyasetin göbeğinden çekmesi çağrısında bulundu.

Traftarların tepkileri şöyle;

-Yanlış kapıya gitmiş olmanız çok acı vericidir… Trabzonlular için yapmış olduğu açıklamalarını ve çirkin sözlerini unutmadık!!!!

-Maç Sancaktepe’de esenler ne alaka.

-Yahu Esenler Erokspor’la oynasak makul bu ziyaret diyeceğim. Maç yaptığımız takımla ilgili belediye farklı kıtalarda olmasına rağmen ziyaret etmemiz ne alaka? 36272626 kere Ankara’ya gittik bu sene Mansur Yavaş’a atkı verildi mi? Siyasetin göbeğinden çekin şu kulübü.

-Siyaseten birilerine şirin gözükerek nereye varmaya çalışıyorsunuz. AKP’ye sempati duyuyorsanız Kocaelispor kimliğinizi bırakın gidin kimi ziyaret ediyorsanız ziyaret edin. Kocaelisporu siyasete alet etmeyin. Ne CHP’ye ne AKP’ye ne de bir başka partiye Kocaelisporu bulaştırmayın.

-Su vermiş olduğunuz fotoğraf o kadar çok şeyi barındırıyor ki !!! Kişisel yalakalığınız icin Avrupa yakasına gecmissiniz. Particiliğiniz batsın, rezilsiniz!!!!

-37 yıllık Körfez taraftarıyım böyle saçmalık görmedim. Ders almaya niyetiniz yok sizin. İşiniz sadece siyaset…

-Kocaelispor’u taraftarı temsil eder… Sizlerin Kocaelispor’lu olmadığı, dahası takımı siyasi rant malzemesi yapmaya çalıştığı çok açık… Utanın…

-Kocaelispor’u çirkin siyasetinize bulaştırmayın.

-Sevgili yönetim, bahsettiğiniz şahısın bu zamana kadar Kocaelispor’a özel bir ilgisi olmuş mudur? Bu şahısın Kocaelispor ile ne alakası bulunmaktadır?

-Tevfik Göksu sizi ne ilgilendiriyor? Onu ziyaret etmek nereden çıktı acaba ne alaka??

-Saçmalığa bak burası KOCAELİSPOR akpspor değil.

-Yazıkkkk.

-Ne alaka ya , her gittiğimiz deplasmanda belediye başkanını ziyaret mi ediyorsunuz, hayırdır size.

-Şaka gibisiniz.

-Bize ne esenler belediye başkanından ya.

-Başka adam mı bulamadınız.

-utanıyorum sizden rezilsiniz.

-Siyasete soyunurken o atkıyı çıkarın.

-Kim ki? Ne gibi bir ilişkisi var Kocaelispor la ya şehrimizle.

-Kocaelisporlu değilsiniz akpartilisiniz. Gidin siyasetinizi o kulvarda yapın boynunuzdaki o atkıları da çıkarın daha fazla bizi ülkeye rezil etmeyin.

-Yok anasının nikahı siyaseti ilimlere kadar soktunuz ayıp ayıp… HALKIN TAKIMI KOCAELİSPORUMU geri verin yoksa bu şehir size gereken tepkiyi vericektir.