Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor kombine fiyatları ne kadar?

Kocaelispor kombine fiyatları ne kadar? TFF 1. Lige çıkan yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor’un kombine bilet fiyatları şöyle; Maraton tribünü 400-450 TL, Kale Arkası 300-350 TL, UEFA 1.000 – 1.500 TL ve Protokol tribünü ise 3.000 TL.

Kocaelispor kombine fiyatları ne

Kocaelispor kombine fiyatları ne kadar? TFF 1. Lige çıkan yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor’un kombine bilet satış fiyatları belli oldu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de ter dökecek olan Kocaelispor’da, Yeşil-siyahlı yönetim % 50 kapasiteyi hesaba katarak fiyatları uygun tuttu. Buna göre Maraton tribünü 400-450 TL, Kale Arkası 300-350 TL, UEFA 1.000 – 1.500 TL ve Protokol tribünü ise 3.000 TL olarak belirlendi. 2021-2022 sezonu genel kombine ve passolig satışlarına, 30 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren fuar içinde ki kulüp binamızda başlanacak.

Kocaelispor kombine bilet nasıl alınır?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart olmadan kombine kart sahipleri dahil hiçbir taraftar stadyumlara giremeyecektir.

Kombine almak için Passolig Kartınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. Passolig Kartınız tarafınıza teslim olmadan da Passo Mobil üzerinden kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil uygulamasından ve satın almak istediğiniz kombine kart sahibi takımların stadyum gişelerinden satılacaktır.

Passolig Kartınız varsa veya başvurunuzu tamamladıktan sonra, www.passo.com.tr sitesinden veya Passo Mobil uygulamasından “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için kart başvurusunda kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Üyeliğinizi oluşturmanızın ardından artık istediğiniz takımın kombinesini Passo Mobil uygulaması veya www.passo.com.tr’deki yönlendirmeleri takip ederek kolaylıkla alabilirsiniz.

Passolig Kart başvurusu için hemen tıklayınız.

Passolig Kartınız varsa www.passo.com.tr sitesinden kombine satın almak için hemen tıklayınız.