Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor şampiyon oldu, İzmit Kent Meydanında kutlamalar başladı!

Kocaelispor 16 yıllık Süper Lig hasretine son verdi. Karagümrük’ün yenilgisi sonrasında Kent Meydanı’nı dolduran binlerce taraftar şampiyonluğu kutlamaya başladı.

Kocaelispor 16 yıllık Süper Lig hasretine son verdi. Karagümrük’ün yenilgisi

Trendyol 1.Lig’de şampiyonluğa ulaşarak, 16 yıllık Süper Lig hasretine son veren Kocaelispor’da şampiyonluk coşkusu yaşanıyor. Fatih Karagümrük’ün aldığı yenilgi sonrası gelen zaferin ardından İzmit Kent Meydanı’nı dolduran binlerce taraftar, şampiyonluğu kutlamaya başladı. Kocaeli genelinde kutlamalar başlarken, taraftarlar araç konvoyları, marşlar ve havai fişeklerle eğlenmeye başladı.

Maçın bitimiyle taraftar gurupları, oyunculara ve teknik heyete yaptıkları tezahüratlarla selam gönderirken; sosyal medyada da Kocaelispor günün en çok konuşulanları arasına girdi.

BOLUSPOR KAZANDI

Trendyol 1.Lig’in 35.haftasında Boluspor ev sahibi olarak oynadığı Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Kocaelispor’un şampiyonluğunu belirleyecek karşılaşmanın 66.dakikasında sahneye çıkan Jefferson Boluspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın bu skorla tamamlanmasıyla Kocaelispor Trendyol 1.Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek, Süper Lig’e yükseldi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendyol 1.Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmeyi başaran Kocaelispor’da ilk
Sıradaki Haber Kocaelispor’dan Caner Osmanpaşa’ya veda!