Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor Tuzlaspor’u 1-0 yendi

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor rakibi Tuzlaspor karşısında 55. dakikada Benhur keser ile golü buldu. Karşılaşma Benhur Keser’in golü ile 1-0 sona erdi.

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor

6.haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçen Kocaelispor, 7. haftanın açılış maçında bu akşam sahaya çıktı. 7 puanla 10. sırada yer alan yeşil siyahlılar, 11 puanla 5. sırada bulunan ve ligde yenilgisiz üç takımdan biri olan Tuzlaspor’u konuk etti. Son olarak Balıkesirspor’u yenerek moral bulan Kocaelispor, İstanbul temsilcisini de mağlup ederek galibiyet serisi başlattı. Maç öncesinde Kocaelispor’da sakatlığı süren Hasan Hatipoğlu dışında eksik futbolcu bulunmuyordu.

GOL 55. DAKİKADA GELDİ

Konuk Tuzlaspor’da ise, kırmızı kart cezalısı olan tecrübeli stoper İsmail Konuk oynayamadı. Kocaeli Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan zorlu mücadelede Bursa bölgesinden Cihan Aydın düdük çaldı. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Baran Eraslan yaptı. Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor rakibi Tuzlaspor karşısında 55. dakikada Benhur keser ile golü buldu. Karşılaşma Benhur Keser’in golü ile 1-0 sona erdi.