Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor yarı finalde ter döküyor!

Misli.com 2. Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor bugün Play Off yarı final maçı karşılaşmasında ter döküyor. Karşılamada ikinci yarı oynanıyor, skor şu an 0-0.

Misli.com 2. Ligi’nde mücadele

Misli.com 2. Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor bugün Play Off yarı final maçı karşılaşmasında ter döküyor. Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü’nü Kocaeli’de ağırlayan olan yeşil siyahlı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Play Off mücadelelerini başarıyla tamamlayarak bir üst lige çıkmak isteyen Kocaelispor geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor ile karşılaşmış, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini kendi evini 3-0 yenmişti.

MAÇ 17 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Kocaelispor ile Hekimoğlu Trabzon maçı gecikmeli olarak başladı. Karşılaşmanın temsilcisi, tribünde fazla seyirci olduğu için maçı başlatmak istemedi. Seremoniye çıkan Trabzon ekibi, protokolü selamladıktan sonra soyunma odasına girdi. Maçın temsilcisi, seyircilerin çıkartılmasını bekledi, Kocaelispor tarafında yer alan seyircilerin sayısı azaltıldı. Sonrasında iki takım sahaya çıkarken mücadele 17 dakika geç başladı.

BÜYÜKAKIN DA STATTA

Bu akşam oynanan maçın önemli konuklarından biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın idi. Büyükakın bu sezon ilk kez Kocaelispor maçını canlı takip etti. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü de maçı protokol tribününden izledi.