Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’a 131 bin 500 lira ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kocaelispor’a Eyüpspor karşılaşmasındaki olaylar nedeniyle 112 bin lira, basın toplantısındaki açıklaması için Ertuğrul Sağlam’a 19 bin 500 lira ceza verdi. Arda Turan’a ise 50 bin lira ceza verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün düzenlediği toplantıda aldığı kararları açıkladı. Kocaelispor ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a ceza verildi. PFDK’nın aldığı karar şöyle:

“Kocaelispor Kulübünün, 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor– Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Batı numaralı alt tribün 113, 114 ve 115 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kocaelispor Kulübü teknik sorumlusu Ertuğrul Sağlam’ın, müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu beyanlarında yer alan; sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 19.500 TL ye para cezası ile cezalandırılmasına”

ARDA TURAN’A CEZA

PFDK, EYÜPSPOR antrenörü Arda Turan’a da ceza verdi. PFDK’nın kararı şöyle:

“Eyüpspor Kulübü antrenörü Arsq Turan’ın, 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor–Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 50.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına.”