Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’a yine ceza!

Sakaryaspor’u 4-0’lık net bir skorla mağlup ederek TFF 1. Lige yükselen Kocaelispor PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK, her iki tkıma da ceza verdi.

Sakaryaspor'u 4-0'lık net bir

Misli.com 2. Lig Play Off final müsabakasında Sakaryaspor’u 4-0’lık net bir skorla mağlup ederek TFF 1. Lige yükselen Kocaelispor PFDK‘ya sevk edilmişti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı.

PARA VE UYARI CEZASI

İşte yapılan açıklama, “KOCAELİSPOR Kulübünün, 28.05.2021 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR A.Ş. Misli.com 2. Lig Play-Off müsabakasında, mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada KOCAELİSPOR Kulübünün, mensuplarının maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada KOCAELİSPOR Kulübünün, müsabaka öncesi ile sonrası yapılan flaş röportajlara ve basın toplantısına teknik sorumlu katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”