Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Bekir Halefler de istifa etti!

Kocaelispor’da Bekir Halefler de istifa etti. Başkan Engin Koyun’un görevine devam etmesi için ısrarcı olduğu deneyimli yönetici önceki gün istifa kararını noter kanalıyla kulübe gönderdi. Görevden ayrılanların sayısı 6’ya ulaştı.

Kocaelispor’da Bekir Halefler de

Kocaelispor yönetiminde beklenen istifa geldi. Engin Koyun yönetiminde 2. başkan vekilliğini üstlenen Bekir Halefler istifa etti. Özellikle Omolo transferiyle ilgi suçlanan, sosyal medyada en fazla saldırıya maruz kalan isimlerden biri olan Halefler’in kararı camiada beklenen gelişme olarak değerlendirildi. Başkan Engin Koyun’un devam etmesini çok istediği, transfer komitesinde de görev verdiği deneyimli isim bir süredir toplantılara katılmıyordu.

İSTİFA EDENLERİN SAYISI 6’YA ÇIKTI

Halefler’in görev dağılımı yapılan önceki günkü toplantıya da katılmadığı ve istifasını noter kanalıyla kulübe gönderdiği belirtildi. Bekir Halefler’in istifasıyla birlikte yönetimdeki fire sayısı 6’ya ulaştı. Geçmişte Sefa Sirmen başkanlığındaki yönetimlerde defalarca görev yapan mali asbaşkan ve genel kaptanlık görevlerini üstlenen Halefler, uzun bir ayrılığın ardından Hüseyin Üzülmez dönemiyle geri dönmüştü.