Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da olağanüstü kongre kararı!

Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez’in pankreas kanserinde ciddi bir ilerleme olması nedeniyle başkanvekili Engin Koyun Başkan olmuştu. Yaşanan sürecin ardından yönetim olağanüstü kongre yapma kararı aldı.

Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez’in

Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez’in pankreas kanserinde ciddi bir ilerleme olması nedeniyle başkanvekili Engin Koyun Başkan olmuştu. Yaşanan sürecin ardından yönetim olağanüstü kongre yapma kararı aldı. Kongrenin ilk oturumu 20 Mart Cumartesi 11:00’de, çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 27 Mart Cumartesi – 11:00 Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak.

“YÖNETİMİMİZ DAHA GÜÇLÜ HALE GELSİN DİYE…”

Yönetim tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Sezon başına göre büyük ilerleme kaydederek birlik ve beraberliği yakalayan takımımız, #66Ruhuyla mücadele ederek bir üst lige çıkmak için kenetlenmiş durumdadır. Bizler Kocaelispor Yönetim Kurulu olarak tüm şehrin ortak paydası olan Kocaelispor’a hizmet etmekten onur duyuyoruz. Şimdi de Yönetim Kurulumuzun daha da güçlü hale gelmesi adına Olağanüstü Kongre kararı almış bulunuyoruz. Camiamıza şimdiden hayırlı olsun. SADECE KOCAELİSPOR!”