Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Adana’da tur peşinde

Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Yeni Adana Stadı’nda Adanaspor ile karşılaşacak. Mücadele sat 15.00’te başlayacak.

Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası

Ligde son iki maçta Bandırmaspor ve Menemenspor’a mağlup olan Kocaelispor bir anda Play-Off’tan orta sıralara kadar geriledi. Beklenilenin altında sergilediği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Yeşil-Siyahlı ekibimiz bugün ise Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Adanaspor’a karşı kendini affettirmeye çalışıyor.

SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da Baybur İl Özel İdarespor’u eleyen ekibimiz 4. Tur mücadelesinde ise Yeni Adana Stadı’nda Adanaspor ile karşılaşacak olan ekibimiz sahaya turu atlamak için çıkacak. Saat 15.00’te başlayacak olan müsabakada Ozan Ergün düdük çalarken, Ozan Ergün ‘un yardımcıları ise Çağrı Yıldırım ve Haydar Avcı yapacak.

120 DAKİKA OLABİLİR

A Spor’dan naklen yayınlanacak olan mücadelede kurallar gereği 90 dakika sonunda kazanan bir ekip çıkmadığında 15’er dakikalık iki devre oynatılacak. Takımlar burada da birbirlerine üstünlük kuramazsa bu kez penaltı atışlarına geçilecek. Penaltı atışları sonunda diğerine üstünlük kuran taraf adını bir üst tura yazdıracak.

ADANASPOR İLE ARAMIZDA EŞİTLİK VAR

Kocaelispor ile Adanaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında karşılaşacak. 22. mücadele olacak olan bu rekabette iki ekip arasında eşitlik bulunuyor. 1980 yılında başlayan ve 0-0 biten ilk maçında ardından bugüne kadar toplamda 9 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. 6 karşılaşmayı Adanaspor kazanırken, 6 mücadeleyi de Kocaelispor kazandı.

DAHA ÖNCEDEN KUPADA KOCAELİSPOR KAZANMIŞTI

Daha önce Türkiye Kupası’nda bir kez karşılaşan iki ekipten 2001-2002 sezonunda Kocaelispor 1-0 kazanarak finale çıkmayı başarmıştı. O sezon Yeşil-Siyahlı ekibimiz kupaya da uzanmayı başarmıştı. Ayrıca Kocaelispor ligin 19. haftası olan 26 Aralık Pazar günü yeniden Yeni Adana Stadı’nda Adanaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Demokrat Kocaeli