Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mesut Özdemir gidiyor!

Kocaelispor kulübü 6 sezondur takımda ter dökten emektar futbolcusu Mesut Özdemir ile yollarını ayırdı.

Kocaelispor kulübü 6 sezondur

Kocaelispor kulübü 6 sezondur takımda ter dökten emektar futbolcusu Mesut Özdemir ile yollarını ayırdı. Karşılıklı olarak anlaşmalı olarak sözleşmesi feshedilen Mesut Özdemir transfer piyasasında “kulüpsüz” olarak kaydedilirken Kocaelispor kulübünden yapılan açıklamada Özdemir ile başka bir takım ile anlaşması halinde yolların ayrılacağı belirtildi.

KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Kocaelispor’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kamuoyuna Duyurulur; Kulübümüzün 6 sezondur formasını başarıyla taşıyan ve kazanmış olduğumuz şampiyonluklarda büyük emeği olan futbolcumuz Mesut Özdemir’e başka kulüplerle transfer görüşmesi gerçekleştirebilmesi için izin verilmiştir. Kendisinin herhangi bir kulüple anlaşma sağlaması durumunda kulübümüz ile arasındaki sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandırılacaktır. Futbolcumuz Mesut Özdemir’e bundan sonra kariyerinde sonsuz başarılar diler, kulübümüze vermiş olduğu emek ve fedakarlıkları için teşekkür ederiz.”

Mesut Özdemir kimdir?

14 Haziran 1993 tarihinde Kocaeli’de doğdu. 1.77 boyundaki Mesut Özdemir orta saha ve ön libero olarak görev yapıyor. Yaklaşık 2 milyon lira piyasa değeri bulunan Mesut Özdemir 6 sezon Kocaelispor forması giydikten sonra şu anda transfer piyasasında “kulüpsüz” olarak görülüyor.