Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Aydın’ı konfederasyon başkanı yapmak istiyorlar

Gültepeliler Platformu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın, Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonuna başkan olmasını istiyor.

Gültepeliler Platformu, Kocaeli Amatör

Gültepeliler Platformu’nun, yazılı açıklamasında şunlar yer aldı: “Kocaeli’den, Türkiye’ye başkan gönderemez miyiz? Katıksız, amasız, tüm samimiyetimizle cümlelerimizi kaleme alarak yazıyoruz. Kıvırmadan, kimsenin etkisinde kalmadan mertçe! Yazımızın öznesi de Murat Aydın. Yaptıklarını, amatör spora katkılarını, KASKF’ı apartman binasından alıp Kocaeli’nin güzide markası haline getirmesi, samimiyetini ve diğer illerdeki Amatör Federasyonların ağzından çıkacak kelimelerle bakması sizi gururlandırmaya yetmez mi?

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Pandemi sürecinde Bal ligine 2 takımımız katılması kararlaştırdığında, Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonuna tek başına tüm siyasileri de bilgilendirerek dim dik durması taktire şayan değil mi?  Kartepe’den Kandıra’ya, Gebze’den Karamürsel’e, 11 ilçede dokunmadığı kulüp kaldı mı? Bunun gibi bir sürü sorular sıralayabiliriz. Peki neden bu soruları soruyoruz derseniz son bir soru ile nedenini açıklayalım.

GENEL BAŞKANLIĞA

Sizce Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu yıllardır başarı ile yöneten Murat Aydın, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanlığını layıkı ile yapamaz mı? Dibine kadar yapar. Adam gibi yapar. Layıkı ile yapar. Peki biz ne yaparız? 12 Milletvekili, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Belediye Başkanları, tüm spor kulüpleri, dernekler, Kocaelispor taraftarları hepimiz yanında arkasında olsak bunu başaramaz mıyız?

SAMİMİ VE YÜREKTENİZ

Hala amatörün ruhundan anlamayan birinin, ikili ilişkileri kuvvetli diye Türkiye’deki Amatör Spor Kulüplerini yönetmesine razı mı geleceksiniz? Biz gelmiyoruz arkadaş. Bizim yoğurt yiyişimiz farklı olabilir, ama biz samimi ve yürektiniz. Bir şey de yapamamış olsak bile tarafımızı belli ederiz. Susmayız, susturulamayız. Doğru bildiğimizi gücümüz yettiğince söyleriz. Size açık çağrımızdır.  Biz bu fitili ateşliyoruz.  Yapılması gereken ne varsa da yapmaya hazırız. Siz şimdi söyleyin bize. Bizimle misiniz?”