Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Royal City Club’ta ferahlık ve hijyen var

İzmit’te çarşı merkezinde 1000 metrekare alana kurulan Royal City Club spor kompleksi hizmete girdi. Ferahlık ve hijyenin aynı anda bulunduğu Royal City Club’a kayıt olmakta geç kalmayın.

İzmit’te çarşı merkezinde 1000

İzmit’te alışılmışın dışında bir spor komplesi hizmete girdi. İzmit Merkezinde bulunan Royal City Club spor kompleksi, bilinen spor salonu konseptlerinin dışında çıkarak, salon sporlarına farklı bir yaklaşım getiriyor.

SAAT BAŞI DEZENFEKTE VE TEMİZLİK

1000 metrekare alanda 2 katlı olarak  kurulan spor kompleksinde pandemi kuralları titizlikle uygulanmış. Temizlik personelleri tarafından saat başı temizlenen spor kompleksinde,hijyen ve temizlik ön planda olup,  dersler sonrası ekstra dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Sporcular tarafından kullanılan her spor aleti dersler sonrası titizlikle dezenfekte ediliyor.

PROFOSYONEL EĞİTİM

Spor kompleksinde Fitness, crossfit, pilates, zumba, yoga, kick boks, muay thai, branşları profosyonel eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor.  Royal City Club’da ayrıca  3-7 yaş çocuk jimnastiği eğitimi veriliyor. Spor branşlarının yanı sıra sporcu masajı ve spor besin ve takviyeleri hizmeti de bulunuyor.

ÇINAR GÜLTEKİN

Royal City Club cinar gultekinFitness ve  crossfit eğitimleri (Personel Trainer 2.kademe güç sporları alanında uzman olan Çınar Gültekin tarafından gerçekleştiriliyor.

Çınar Gültekin biyografisi:

2012-2013 yıllarında ARDDAL GYM KOPENHAG DANİMARKA’da Personel trainer eğitimi, 2013-014 yıllarında Danimarka’da LİDO FİTNESS’fa personel trainer eğitimi, sporcu besin ve takviyeleri yetkili satış bayi.

ÇAĞLA ÖZKAN

Pilates, zumba, dersleri (2. kademe Personel Trainer) Çağla Özkan tarafından veriliyor. 6 yıldır aktif olarak fitness,pilates,barre, streching, vücut geliştirme alanlarında  deneyimi bulu an Çağla Özkan, çalışmalarına Royal City Club’da devam ediyor

VEDAT AKBULUT DA ROYAL CİTY CLUB’DA

Vedat Akbulut Acun medya resmi organizatörü, Kickboks ve muay thai federasyonu resmi organizatörü, 2010 75 kg Karate full contact dünya şampiyonu( Danimarka), Kickboks-muay thaı- karate- taekwondo-wushu kungfu -boks-juıjutsu-kravmaga kabap selfdefanece ( yakın dövüş)ve ashihara karate milli takımlar antrenörü,uluslar arası hakem ve siyah kemer- 3. Kademe Vedat Akbulut Royal City Club’da eğitimlere başladı.

Kickboks-muay thaı- karate- taekwondo-wushu kungfu -boks-juıjutsu-kravmaga kabap selfdefanece ( yakın dövüş)ve ashihara karate branşlarında grup ve özel dersleri veriyor. 6 yaş üzeri tüm sporculara eğitim veren Akbulut haftanın 5 günü derslerini sürdürüyor.

Royal City Club İletişim

Karabaş Mahallesi İskete Sokak NO:8 / 1-2 İzmit Kocaeli

0552 877 69 25