Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tüm liglerin gol kralı Kocaelispor’a mı geliyor?

Şampiyon Kocaelispor, forvet oyuncusu

Şampiyon Kocaelispor, forvet oyuncusu arayışını sürdürüyor. Üst lig için transfer çalışmalarına başlayan yeşil siyahlı ekibimiz, şampiyonluk heyecanını transfere yansıtmak istiyor. Bir forvet oyuncusu arayışında olan Kocaelispor yıldız bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bu isim, bu sezon tüm liglerin gol kralı olan Samsunspor oyuncusu Bahattin Köse. Yönetimin Bahattin Köse‘yle temasa geçtiği ve önemli bir yol kat ettiği gelen bilgiler arasında. Eğer bu transfer gerçekleşirse Kocaelispor, yeni lige bomba gibi bir transferle geçiş yapmış olacak.

Türkiye liglerinin gol kralı Bahattin Köse

Kırmızı-beyazlıların forvet oyuncusu Bahattin Köse, bu sezon 21 maçta bulduğu 18 golle, profesyonel liglerdeki 125 takımda yer alan yüzlerce oyuncu içinde en fazla gol atan isim olarak dikkat çekti. Süper Lig’de gol krallığında zirvede bulunan Alexander Sörloth, 21 maçta 17 gol kaydetti. TFF 1. Lig’de Altayspor’dan Paixao 9 gol, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tayyib Kanarya 16 gol, TFF 3. Lig’de kendi gruplarında Alican Tez 14, Yakup Alkan 12 ve Murat Bölükbaşı 16 gol atmayı başardı.

Bahattin Köse

BAHATTİN KÖSE KİMDİR?

1990 yılında Almanya’nın Hamburg kentinde doğan Türk asıllı Alman futbolcu Bahattin Köse, Almanya’nın Rot Weiss Ahlen takımında futbola başladı. 2008-09 sezonunda takımının U-19 takımına yükselen Köse, 23 maça çıktı ve 4 gol attı.

*O sezon ilk resmi maçına da 22 Eylül 2009 tarihinde SpVgg Greuther Fürth karşısında çıktı.[1] Sonraki sezon ise A takıma yükselen Bahattin, 2. Bundesliga’da 7 maça çıktı ancak gol atamadı. 2010-11 sezonunu da takımıyla geçiren Bahattin, Armenia Bielefeld futbol takımına transfer oldu.

*Bu takımla ise sadece 5 maça çıktıktan sonra, 2012 yılında Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden RAEC Mons’a transfer oldu ve 2 yıllık sözleşme imzaladı. Köse, 2012-13 sezonunda 13 maça çıksa da hiç gol atamadı. Bahattin genç yaşına rağmen, başarılı bir form grafiği çizerek, birçok kulübün ve menajerlerin dikkatlerini üzerine çekti.

*Sürati ve top tekniği ile bilinen Köse, 3 Şubat 2014’te yani transfer döneminin kapanmasına saatler kala Akhisar Belediyespor’a transfer oldu ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

*Bahattin Köse Akhisar Belediyespor forması ile; 2013-2014 Spor Toto Süper Lig sezonunda 4 maç oynamış 60 dakika oyunda yer almıştır. 2014 – 2015 Spor Toto Süper Lig sezonunun 2. devresinde sezon sonuna kadar Altınorduspor’a kiralık olarak gönderilmiştir.

Samsunspor’da kendisini bulan Köse, bu dönem tüm liglerin gol kralı olmuştur.