Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulaş Yıldız’dan Kocaelispor Açıklaması!

Kocaelispor’a geçtiğimiz kongrede adaylığı konuşulan ÖZKO Alüminyum AŞ’nin sahibi Ulaş Yıldız, kongre öncesinde başkan adaylığı ile ilgili merak edilen sorulara sonunda cevap verdi.

Kocaelispor'a geçtiğimiz kongrede adaylığı

Kocaelispor’a geçtiğimiz kongrede adaylığı konuşulan ÖZKO Alüminyum AŞ’nin sahibi Ulaş Yıldız, kongre öncesinde başkan adaylığı ile ilgili merak edilen sorulara sonunda cevap verdi. Kocaeli’nin sevilen ve saygı duyulan iş insanlarından biri olan Yıldız, Kocaelispor Olağan Kongresi hakkında sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız’ın paylaşımında, “Kocaelispor Kulübü’ne hayırlı olsun. Bu şehir sadece futbol değil, spor şehridir. Bu şehir gençlere örnek, geleceğe umuttur. Adımız Kocaeli, soyadımız Kocaelispor’dur. Hayırlı olsun,”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?

Bu sözlerle birlikte Kocaeli’nin spor üzerine kurulu bir toplum olduğunun ve bu kulübün kentin bir parçası haline geldiğinin altını çizdi. Kocaelispor’un geleceği ve yönetimi konusunda merakla beklenen başkan adaylığı ile ilgili olarak Ulaş Yıldız, kongre öncesi yaptığı açıklamada, şu anda için en önemli şeyin takımın lig maçları olduğunu belirtti. Yıldız, “Süreci takip ediyoruz, öncelik Kocaelispor’un lig maçları. Bunları kazanalım, sonra bakalım,” şeklinde konuşarak, takımın başarısını her şeyin üstünde tuttuğunu vurguladı. Adaylık konusunda ise “Biz daha yararlı olabilecek isek o zaman karar veririz, amaç Kocaelaelispor başarısı, gerisi teferruat, dedi.

UMUTLARI YEŞERTİYOR

Kocaelispor, Kocaeli’nin ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olma özelliğini taşıyor. Ulaş Yıldız’ın potansiyel adaylığı, şehrin spor hayatına ve takımın geleceğine dair umutları yeşertiyor. Ancak, Yıldız’ın ifadeleri, bir adaylık kararının aceleye getirilmeyeceğini ve mevcut durumun detaylı bir değerlendirmesini gerektirdiğini ortaya koyuyor. Kocaelispor’un Olağan Kongresi, takımın taraftarları ve şehrin spor camiası için büyük bir önem taşıyor.

KOCAELİSPOR KONGRE TARİHİ

Bilindiği üzere olağanüstü Genel Kurul kararı alınan Kocaelispor’da tarihler de belli oldu. İlk oturumun 28 Nisanda olacağı kongrede çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum ise 9 Haziran’da olacak. Kocaelispor Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili kararında, “Kocaelispor Kulübü tüzüğü ilgili maddeleri mucibince, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’ un aşağıdaki gündem maddeleri ile toplantıya çağrılmasına, toplantı çağrı kararının yerel günlük 1 gazete ile Kocaelispor resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ilanına, toplantı gündeminin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, toplantının 28 Nisan 2024 tarihinde saat 11:00’ de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, çoğunluk şartı aranmaksızın 9 Haziran 2024 günü saat 11:00’ de, ‘’Akasyalar Cad. Yahyakaptan Merkez / İzmit – KOCAELİ’’ adresinde mukim Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ nde yapılmasına, Genel Kurul işlemlerinin Kocaelispor Kulübü Tüzüğü ve 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu hükümlerine uygun olarak ikmaline Kocaelispor Kulübü’ nün 13.4.2024 tarih ve 639 sayılı toplantısında oy çokluğu ile karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.