Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayramda Paycell’e yatıran Turkcell’den kazanacak

Ramazan Bayramı için harçlıklarını

Ramazan Bayramı için harçlıklarını Paycell’de toplayanlar kazanacak. Paycell’de toplanan harçlık tutarı kadar hediye Turkcell tarafından kullanıcılara ödenecek. Twitter’dan yapılan açıklamada, “Bu bayram harçlıklarını @Paycell ile toplayanlara topladıkları harçlık tutarı kadar hediye @Turkcell ‘den gelecek” dedi. Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri Genel Müdürü Melike Kara, bu uygulamayı bayram geleneklerimizi sürdürmek için geliştirdiklerini belirtiyor.

PAYCELL NEDİR?

Paycell kredi kartlarınızı güvenli bir şekilde saklayan ve talimatınız üzerine Paycell anlaşmalı iş yerlerinde kart verilerinizi paylaşmadan tek tıkla alışveriş yapmanızı sağlayan bir ödeme platformudur.

PAYCELL NEREDEN ALINIR? PAYCELL NASIL KULLANILIR?

Paycell Kart anında kullanıma hazır, ön ödemeli bir alışveriş kartıdır. Telefon numaranızla anında aktive edersiniz. İçine para yükleyerek hemen kullanmaya başlarsınız. Başvuru istemez, operatör bağımsız ve yaş sınırı yoktur. Paycell Kart ile yapılan her 1 TL alışverişe 2 Paycell Puan kazanılır. Paycell Kart ile banka ATM’lerinden ve PTTmatiklerden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.

Satış Noktaları: Turkcell Mağazaları ve turkcell.com.tr, D&R mağazaları ve d&r.comtr, hepsiburada.com, n11.com, PTT şubeleri, Şok Marketler.

PAYCELL UYGULAMA

Paycell Uygulaması finansal işlemlerini kolayca yapabilmen için yanında! Uygulama üzerinden hattınıza TL ve paket yükleyebilir Sadece cep telefonu numarasıyla 7/24 para transferi yapabilir. İstanbulkart’ınıza bakiye yükleyebilir. Financell kredisi taksitlerinizi kolayca ödeyip, ödeme planınızı takip edebilir. Elektrik, Su, Doğalgaz, İnternet, Televizyon gibi kurum faturalarınızı evinden çıkmadan ödeyebilir. Akaryakıt ödemelerinizi araçtan inmeden hızlıca yapabilir. Anlaşmalı üye işyerlerimizde QR ile hızlı ve kolayca ödeme yapabilir. Turkcell Mobil Ödeme harcamalarınızı takip edebilir. Uygulama içerisine kaydettiğiniz kredi veya banka kartınızla, anlaşmalı üye işyerlerimiz de cüzdanını bile çıkarmadan telefon numaran ile ödeme yapabilir. Paycell Kartınıza hızlı ve kolayca bakiye yükleyebilir, dilediğin işlemde ve yerde harcamalarını yapabilirsin! App Store ya da Google Play’den ‘Paycell Uygulama’sını hemen ücretsiz indirebilirsiniz.

TURKCELL MOBİL ÖDEME

Turkcell Mobil Ödeme ile sadece cep telefonu numaranı kullanarak, kredi kartı ya da nakite ihtiyacın olmadan kolay ve güvenli ödeme yapabilirsin.Turkcell hat sahiplerinin yararlanabildiği mobil ödeme; hızı, kolaylığı ve güvenliğiyle eşsiz bir alışveriş deneyimi sunar. Mobil ödeme ile yaptığın alışveriş tutarı faturalı hatlar için Turkcell faturana yansır, faturasız hatlar için TL bakiyenden düşer.