Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolaplarınız İçin Doğru Renkleri Nasıl Seçersiniz?

Dolaplar her ev ve

Dolaplar her ev ve işyerinin vazgeçilmez eşyaları arasında yer alır. Fonksiyonunun yanı sıra bulunduğu yerde dekoratif bir görev üstlenmesi ise dolaplara düşen önemli görevlerin başında gelir. Dolap bir evin ve ofisin içindeki estetiği ve organizasyonu değiştirebilen bir etkiye sahiptir.  

Dolaplarda boyutlar tercihe ve kullanıma bağlı olarak değişir, ancak her boyuttaki dolap işlevselliğe sahiptir. Dolaplardaki estetik görüntüyü ön plana çıkarmak ise tercih edilen renklerle alakalı bir durumdur. Doğru renk bir dolap seçimi yalnız estetik değil aynı zamanda dolabın kullanılabilirliğini de artırır. 

Dolaplarda doğru rengi seçtiğinizde onu istediğiniz bir yere koyabilirsiniz. Doğal olarak dolabı gizlemek istemeyeceğiniz için sürekli kullanılabilir bir özelliğe sahip olmuş olacaktır. Örneğin ofis içerisinde kullanmanız gereken dolabın tasarımı çirkin olursa bu dolabı kullanmak marka imajınıza da zarar verecektir. Eviniz ve ofisiniz için dolap rengi seçerken dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar vardır. Bu hususlar şöyledir: 

Mekanın Renklerini Düşünün 

Dolaplarda renk seçiminde anahtar odanın boyasıdır. Odanızın rengiyle uyum sağlamayacak olan bir renk seçimi dolabın daha çok ortaya çıkmasını sağlayacağı için rahatsız edici bir görüntü ortaya çıkaracaktır. 

Dolabın Görünümü 

Dolabı satın alırken mekanın renklerinin yanı sıra tasarıma da odaklanmanız gerekir. Bazı dolapların tasarımları sadedir ancak fonksiyonel olduğu için tam bir kullanım sağlar. Özellikle ofis için tercih edilecek dolap sade bir tasarıma sahip olmalıdır. Bu sayede dosyalarınız ve evraklarınızı kolayca koyup alabilirsiniz. 

Dolap seçiminde renk tercihiniz kırmızıdan yana olduğunda modern bir seçim yapmış olabilirsiniz, ancak her mobilyayla uygun olmayacaktır.  

Eğer ofisiniz için kullanmak istediğiniz dolap endüstriyel bir ortam yaratmayı amaçlıyorsa bu durumda metal dolaplar her zaman en doğru seçenek olacaktır. Bu tarz bir dekorasyon için çelik raf sistemlerimizi inceleyebilirsiniz. 

Evinizde ya da ofisinizde geniş bir alanı dekore etmek için kullanacağınız dolaplarda nötr renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renkler genelde birbiriyle uyumludur ve mekan içerisinde nötr bir görünüm elde edilmesini sağlar. 

Küçük alanlarda kullanılacak dolaplarda ise tek renk kullanılması gerekir. 

Ofisiniz için ihtiyaç duyacağınız dolap ve raf sistemleri için https://www.ceylancelik.com.tr/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.