Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Poliüretan Kaput Koruma Folyoları (PPF) Nedir?

Araçların uzun vadeli kullanımı için bakım kadar koruma da oldukça önemlidir. Araç kullanımı esnasında yaşanabilecek ufak çaplı hasarların araca zarar vermesinin önüne geçmek için bazı uygulamalar bulunmaktadır. Reklam Malzemesinden bu ürünlere ulaşabilirsiniz.

Araçların uzun vadeli kullanımı

Araçların uzun vadeli kullanımı için bakım kadar koruma da oldukça önemlidir. Araç kullanımı esnasında yaşanabilecek ufak çaplı hasarların araca zarar vermesinin önüne geçmek için bazı uygulamalar bulunmaktadır. PPF kaput koruma folyoları boya yüzeyinde uzun süreli koruma sağlayarak aracınıza gelecek ufak çaplı hasarların önüne geçmiş olur.

Poliüretan kaput koruma folyoları (PPF – Paint Protection Film) araç yüzeyine hasar gelmesini engellemek için kullanılan bir folyo çeşididir. Kaput koruma folyoları araca gelebilecek küçük cisimleri, küçük park kusurları ve meydana gelebilecek boya kalkmalarına karşı boya yüzeyine koruma sağlamaktadır.

PPF kaput koruma folyoları araçların boya yüzeyinde kalın bir tabaka meydana getirir. Bundan dolayı, kasıtlı ya da büyük bir zarar gelmediği sürece uzun süre koruma sağlamaktadır. Kaput koruma folyoları, PVC kaplama malzemelere kıyasla 2 kat daha koruma sağlamaktadır.

Kaput koruma folyolarında malzeme kalitesine dikkat etmek gerekir. PPF kaput koruma folyoları hakiki poliüretan malzemeden üretilmektedir. Poliüretan malzeme aracın çizilme, taş sıçramaları ve aşınma gibi dış etkenlere karşı en üst seviyede koruma sağlamaktadır.

Kullanılan kaput koruma folyoları aracın görüntüsünü bozmamaktadır. Uygulama yapılan araç yüzeyinde fark edilmeyecek biçimde koruma folyosu yapılmaktadır. PPF kaput koruma folyoları yapısı itibariyle yüksek dayanımlı ve esnektir. Reklam Malzemesi olarak 1. kalite koruma filmini müşterilerin beğenisine sunuyoruz. Kaput koruma folyolarında 6 yıl solmama ve çatlamama garantisi mevcuttur.

PPF Kaput Koruma Folyosunun Boyaya Zararı Var mı?

Poliüretan kaput koruma folyoları uygulanan ürünün kalitesine bağlı olarak değişse de ortalama olarak 5-6 sene arası garanti süresi bulunmaktadır. Bu süre zarfında kaput koruma folyolarında deforme oluşmamaktadır. Kaput koruma folyo uygulamasında aracın boyasına herhangi bir zarar gelmemektedir. Garanti süresinin bitmesinin ardından yüzeyde yapışkan kalmadan ısı aracılığıyla araçtan sökülmesi mümkündür.

Uygulamada dikkat edilmesi gereken husus, kaliteli kaput koruma folyosu uygulamaktır. Aksi durumda aracın boyasına zarar gelebilir. Örneğin; PVC filmler iki yıl gibi kısa süre içerisinde ömürlerini tamamlamaktadır. Filmin sökülmesi sırasında araç boyasına zarar gelebilmektedir.

PPF Kaput Koruma Folyoları Nasıl Uygulanır?

Poliüretan kaput koruma folyoları uygulamadan önce temizlik yapılarak yüzey folyo için hazırlanır. Temizliğin yanı sıra çizikler giderilerek yüzey hazırlanır. Boya yüzeyindeki çizikler düzeltildikten sonra folyo yüzeye uygulanmaktadır. Folyo kaplama işleminde kesimin ardından büyük bir titizlikle folyo yüzeye uygulanmaktadır.

Reklam Malzemesi olarak 1. kalite kaput koruma folyolarını müşterilerin beğenisine sunuyoruz. Ürünlerimizin 6 yıl solmama ve çatlamama garantisi bulunmaktadır. Araç kaplama folyoları ve daha fazlasına ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.reklammalzemesi.com/