Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı!

Bağırganlı plajında, dalgalı denizde akıntıya kapılarak kaybolan genci bulmak için başlatılan ve bugün sabah saatlerinde vam eden arama çalışmalarında Özcan D.’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Bağırganlı plajında, dalgalı denizde

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinden kamp yapmak için Kandıra ilçesi Karadeniz kıyısında bulunan Bağırganlı plajına gelen Özcan D. (23), dün Kandıra Kaymakamlığınca rüzgarlı hava sebebiyle yüzmenin yasaklandığı, bu sebeple kırmızı bayrak çekilen plajda denize girdi. Dev dalgalar arasında ilerleyen Özcan D., bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Gencin denizden çıkmadığını fark eden ailesinin ihbarı üzerine bölgede bulunan Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve jandarma ekipleri, kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı.

HERKES ARDI AMA…

Sabah saat 09.00 sıralarında başlatılan, KOSKEM, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti, Jandarma ve Kerpe Deniz Yıldızları Dalış Merkezi dalgıçlarının katıldığı kurtarma çalışmaları gece yarısına kadar devam etti. Yer yer 1.5 metreye ulaşan dalgalar arasında devam eden arama kurtarma çalışmalarında dün sonuç alınamadı. Kaybolan gencin yakınlarının çaresiz bekleyişini sürerken çalışmalar bugün sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından Özcan D.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz genç otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.