Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 yaşındaki Zehra düşerek hayatını kaybetti!

Başiskele Altınkent Mahallesi Karşıyaka Kalıcı Konutlarında ikamet eden 5 yaşındaki Zehra Kalbimferah, ziyaret için gittiği halasının evinde 4.kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Başiskele Altınkent Mahallesi Karşıyaka

Alınan bilgiye göre Başiskele Altınkent Mahallesi Karşıyaka Kalıcı Konutlarında ikamet eden ve Körfez Kıranlar Pompa isimli iş yerinde çalışan Hüseyin Kalbimferah ile Nuray Kalbimferah çiftinin 2 çocuğundan biri olan Zehra Kalbimferah (5) bir süre önce ailesiyle birlikte Nevşehir’de bulunan halasına ziyarete gitti. Burada yaklaşık bir hafta önce 4. kattan zemine düşen Zehra ağır yaralandı.

TEDAVİ GÖRÜYORDU!

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Kalbimferah tedavi gördüğü hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yiğit Oto Kurtarıcı’nın sahibi olan Hakan Kalbimferah’ın da yeğeni olan Zehra Kalbimferah’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Zehra Kalbimferah’ın cenazesi Altınkent Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.