Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 yaşındaki Veysel’in kahreden ölümü..!

İzmit Seka Park açıklarında yaklaşık 3 sene önce alabora olan tekneden yaralı olarak kurtarılan 8 yaşındaki Veysel Büyükyaşar, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Seka Park açıklarında

6 Temmuz 2017 Pazar günü meydana gelen olayda, aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi taşıyan kiralık tekne, belirlenemeyen nedenle Kocaeli İzmit Körfezi Seka Park açıklarında alabora olmuştu. Teknede bulunan ikisi çocuk 4 kişi, ekipler ve vatandaşlar tarafından denizden çıkarılarak çevredeki hastanelere kaldırılmıştı. Şerafettin Büyükyaşar (33) sevk edildiği Seka Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, sağlık durumu ağır olan oğlu 5 yaşındaki Veysel Büyükyaşar da yoğun bakıma alınmıştı. Sedat Uzel, Emre Kırlangıç ise tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edilmişti. Denizde kaybolan Hakan Uzel’n cesedi Yalova’nın Altınova sahilinde 2 Ağustos 2017 günü bulunmuştu.

3 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

İzmit Serdar Mahallesinde ikamet eden merhum Şerafettin Büyükyaşar ile Müjde Büyükyaşar çiftinin 2 çocuğundan biri olan Veysel Büyükyaşar (8) yaklaşık 3 yıldır tedavi görüyordu. Büyükyaşar, sürdürdüğü yaşam mücadelesini son olarak tedavi gördüğü Gebze’deki hastanede kaybetti. Veysel’in acı haberi akrabalarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Veysel Büyükyaşar’ın cenazesi Köşem Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üçtepeler Mezarlığında toprağa verilecek