Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin il başkanlığına aday olmuştu, intihar etti!

Geçtiğimiz sene CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. Çiftçi’nin intihar ettiği ihtimali üzerine duruluyor.

Geçtiğimiz sene CHP Kocaeli

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı Mahallesi’nde ikamet eden Uğraş Çiftçi (49), evinde iple asılı halde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Çiftçi’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Çiftçi’nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri ise evde incelemelerde bulundu. Çiftçi’nin intihar ettiği ihtimali üzerine duruluyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Makine mühendisi olan Uğraş Çiftçi, 30 Eylül 2023’de gerçekleştirilen olağan il kongresinde CHP Kocaeli İl Başkanlığına aday olmuş ancak seçimi kazanamamıştı. Çiftçi’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirildi. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

UĞRAŞ ÇİFTÇİ KİMDİR?

Profesyonel meslek hayatına Sabancı Holding bünyesindeki Mitsubishi-TEMSA’da başlayan Uğraş Çiftçi, 2007 yılında buradaki görevinden ayrıldı. İnşaat sektörüne yönelen Çiftçi, kurduğu şirketlerle birçok başarılı projeye imza attı. Evli ve iki çocuk babası olan Çiftçi, aynı zamanda toplumsal ve siyasi alanlarda da aktif bir kişilik olarak tanınıyordu.