Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç gazeteci Gökhan Özbek vefat etti!

23 Derece hesabının sahibi 41 yaşındaki gazeteci Gökhan Özbek beyin kanaması sonucu vefat etti.

23 Derece hesabının sahibi 41 yaşındaki gazeteci Gökhan Özbek beyin

23 Derece hesabının sahibi ve kurucusu Gökhan Özbek, Ankara’da özel bir hastaneye anjiyo olmak için gitti. İşlem öncesinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Özbek’in beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapandı. 41 yaşındaki gazeteciye sağlık ekipleri tüm müdahaleleri yapmasına rağmen kurtaramadı. Gökhan Özbek’in vefat haberini 23 Derece çalışanlarından Mücahit Enes Turbil X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

23 Derece çalışanlarından Mücahit Enes Turbil X hesabından yaptığı paylaşımda; “Değerli patronumuz, ağabeyimiz ve aile dostumuz Gökhan Özbek, geçirdiği rahatsızlık sonucu bugün hastaneye başvurdu. Anjiyo operasyonu sırasında meydana gelen beyin kanaması sonucu ne yazık ki hayatını kaybetti” ifadesine yer verdi.

GÖKHAN ÖZBEK KİMDİR?

1983 yılında Niğde’de doğan Gökhan Özbek, meslek hayatına Anadolu Haber Gazetesi ve Milliyet gibi basın kuruluşlarında köşe yazarlığı yaparak başladı. Serbest gazeteci olarak çalışmalarını sürdüren Özbek, özellikle kurucusu olduğu 23 Derece isimli sosyal medya platformuyla tanınıyordu. 23 Derece hesabının sahibi ve kurucusu Gökhan Özbek, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak: Dünya Gazetesi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Kara’nın yeğeni öğretmen Bengisu
Sıradaki Haber CHP’li meclis üyesi Ali Kara’nın Bengisu Tuygun vefat etti!