Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Üzülmez vefat etti!

Kartepe Belediyesi eski Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez vefat etti. Üzülmez, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Kartepe Belediyesi eski Başkanı

Kartepe Belediyesi eski Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez (56), tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde vefat etti. Üzülmez, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Üzülmez’in durumu son zamanlarda ağırlaşmıştı.

TAZİYELER YAYINLANDI

Siyasiler ve spor insanları, Üzülmez’in vefat haberiyle birlikte taziyeler yayınladı. Üzülmez’in vefatı başta AK Parti ve Kocaelispor camiasında derin üzüntü yarattı.

HÜSEYİN ÜZÜLMEZ CENAZE BİLGİLERİ

Ölüm haberi herkesi üzen Hüseyin Üzülmez’in cenaze bilgileri henüz netleşmedi. Üzülmez’in yarın Kartepe’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Hüseyin Üzülmez Kimdir?

Hüseyin Üzülmez Kocaelispor eski belediye başkanıdır. Hüseyin Üzülmez Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (Ak Parti) Kartepe Belediye Başkanı seçilmiş 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapmıştır.

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Hüseyin Üzülmez’in öz geçmişi merak ediliyor. Hüseyin Üzülmez kimdir sorusu son günlerde gündemde. Aslen Konyalı olan siyasetçi Hüseyin Üzülmez’in biyografisini sizler için derledik.

Hüseyin Üzülmez kimdir?

23 Aralık1965’te Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Arslanbey’de doğdu. İlkokulu Arslanbey’de Ortaokulu Suadiye’de Lise tahsilini İzmit’te tamamladı. Hüseyin Üzülmez Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü 1986 yılında bitirdi. 1987-1988 yılında Muhasip Asteğmen olarak İzmir Bergama’da askerlik görevini yerine getirdi. 1989-1992 yılları arasında NASAŞ Alüminyum A.Ş.’de personel ve İç hizmetler Şefi olarak görev yaptı. 1992-1998 yılları arasında kendisine ait otomotiv şirketinde Oto Yedek parça ticaretinin ardından 1998 yılında kurucu ortak ve Genel müdür olarak ERNAZ A.Ş.’yi kurdu.

PEK ÇOK ŞİRKETİ YÖNETTİ

10 yıllık bu süreçte Sakarya’da ERNAZ SERVİS A.Ş. ve Gebze’deki NAZER A.Ş. Şirketleri de kurularak faaliyet alanları genişleyen bu şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptı. 2004 yılında önce Renault Mais Marmara Bölge Başkanlığı ve Türkiye Renault Mais Yetkili Satıcılar Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı. Bu görev sırasında Dünya Renault Yetkili Satıcılar teşkilatı Türkiye temsilciliğini yerine getirdi. Türkiye Renault Yetkili Satıcılar Derneği Yüksek İştişare Kurulu Üyesi olarak üyelik görevini yürüttü. 2004-2006 yılları arasında KOCAELİSPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve MALİ ASBAŞKAN olarak görev yaptı.

SİYASETTE AKTİFTİ

2009 Mart – 2014 Mart döneminde Ak Partili İzmit Belediyesi’nde 5 yıl süre ile başkan yardımcılığı görevi yaptı. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Kartepe Belediyesi’nde Kartepe Belediye Başkanı seçildi. Kartepe Belediye Başkanlığı sona erdikten sonra Kocaeli’nin takımı Kocaelispor’a başkan seçildi. Başkanlığı sırasında kanser hastalığına yakalandı. Uzun süredir tedavi gören Üzülmez son kongrede Kocaelispor’daki görevinden ayrıldı. Kanser tedavisi gören Hüseyin Üzülmez 20 Haziran 2021 tarihinde vefat etti. Evli ve 2 kız çocuğu babasıydı.

kartepe