Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Bezci vefat etti!

Asya Tur’un kurucusu olan İbrahim Bezci corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Bezci, Genç ailesinin Asya Tur ile ilgili “geri döndü” reklamları nedeniyle büyük üzüntü yaşamıştı.

Asya Tur’un kurucusu olan

Asya Tur’un kurucusu olan İbraim Bezci hayatını kaybetti. Babası Abdurrahim Bezci’den devraldığı bayrağı kardeşleri Haldun ve Haluk ile birlikte Türkiye sınırlarının ötesine taşıyan İbrahim Bezci, Asya Tur ile Avrupa ve Asya’da pek çok kente seyahatin de önünü açmıştı. Kocaeli markası olarak Türkiye’nin dört bir yanında bilinen Asya Tur 2000’li yıllarda ekonomik sıkıntılarla kapandı. İbrahim Bezci, BZC Tur markasıyla tur şirketi kurdu. Oğulları Murat ve Melih Bezci ile birlikte bu markayı büyüten İbrahim Bezci’nin vefatı ulaşım sektöründe şok etkisi yarattı.

GENÇ AİLESİNE KIRILMIŞTI

İbrahim Bezci birkaç ay önce Genç Tur tarafından satın alınan Asya Tur markasıyla ilgili yapılan reklamlar nedeniyle büyük üzüntü yaşamıştı. Gzzetemize açıklamalarda bulunan Bezci, mevcut Asya Tur ile kendi yaratttıkları Asya Tur markasının bir ilgisi olmadığını, sadece logonun satın alındığını ifade etmişti. Kendisine bir telefon dahi edilmediğini belirten Bezci, “Bizim kalitemizi yakalayamayazlar” demişti. İbrahim Bezci’nin cenazesinin corona virüs tedbirleri kapsamında vakitsiz olarak defnedilecek. Bezci’nin oğlu Melih Bezci’nin de corona virüsü olduğu öğrenildi.