Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli oyuncu Burak Deniz’in babası vefat etti

Oyuncu Burak Deniz’in babası Teoman Deniz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Oyuncu Burak Deniz'in babası

Son yıllarda rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen 29 yaşındaki Burak Deniz’in babası Teoman Deniz vefat etti. Teoman Deniz’in çarşamba günü kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. TV100’de yer alan habere göre, büyük bir üzüntü yaşayan Burak Deniz’e model sevgilisi Didem Soydan moral veriyor.

Teoman DenizBurak Deniz’in babası Teoman Deniz neden öldü?

TV100’de yer alan habere göre, Oyuncu Burak Deniz’in İzmit’te yaşayan babası Teoman Deniz, geçtiğimiz cuma günü yoğun bakıma kaldırıldı. Çarşamba günü kalp krizi geçiren Teoman Deniz, hayatını kaybetti. Oyuncunun babası dün düzenlenen cenaze töreniyle İzmit’te son yolculuğuna uğurlandı.

Burak Deniz kimdir?

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Deniz, 31 yaşındadır. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 77 Kilo, 172 cm boyundadır. Saçlarının rengi kumral, gözlerinin ise kahverengi. Boşanmış bir anne babanın çocuğu. Tüm eğitim hayatı İstanbul’da sürdü. Üniversite de sanat tarihi bölümünde okudu. Ve şuanda da İstanbul’da yaşamakta. Burak Deniz, ilk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012),Kaçak (2013),Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015),Gecenin Kraliçesi (2015),Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı.