Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı genç 20 yaşında hayatını kaybetti!

Kandıra Karaağaç köyü sakinlerinden

Kandıra Karaağaç köyü sakinlerinden olan ve İstanbul Beykoz-Paşabahçe’de ikamet eden Yakup ve Şengül Emanet çiftinin büyük oğulları 20 yaşındaki Okan Emanet, çölyak tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Küçük yaşlardan bu yana çölyak hastası olan 20 yaşındaki genç, yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanmıştı. İştahsızlık ve halsizlik, baş ve eklem ağrısı şikayetleriyle ailesi tarafından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Emanet’in, hastanede yapılan muayenesinde kan değerlerinde ciddi düşüş gözlenmişti. Ciğerlerinde ödem oluşan ve gerekli tahlil ile tetkiklerin yapılmasının ardından kök hücre tedavisi uygulanmasına karar verilen genç, sağlık durumun ciddiyeti sebebiyle yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımda 10 günden fazladır uyutularak belli periyotlarla kan verilen gencin sağlık durumunun birkaç gün önce iyiye gittiği görülse de son iki-üç gündür kan değerlerinde yeniden ciddi bir düşüş yaşanmaya başlamıştı. Talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen cuma günü sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Okan Emanet’in cenazesi dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında cenazesine sadece aile yakınları ile sınırlı sayıdaki vatandaş katılabildi. Okan Emanet, Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Süleyman ve Elmas Emanet çiftinin de torunları oluyordu.

Kaynak: Karaağaç Haber