Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Mehmet Küçükosmanoğlu vefat etti

Kocaeli Haber – İlimizin tanınmış isimlerinden Kocaeli Barosu Avukatlarından Nazmi Küçükosmanoğlu’nun 83 yaşındaki babası Mehmet Küçükosmanoğlu, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Kocaeli Haber - İlimizin

Kocaeli Haber- İlimizin tanınmış isimlerinden olan Kocaeli Barosu Avukatlarından Nazmi Küçükosmanoğlu’nun babası Mehmet Küçükosmanoğlu (83), 13 Ağustos’tan bu yana kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Küçükosmanoğlu, tedavi gördüğü Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Avukat Nazmi Küçükosmanoğlu ile birlikte 8 çocuk babası olan Mehmet Küçükosmanoğlu’nun acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

BAĞÇEŞME’DE TOPRAĞA VERİLDİ

1984 yılında askeriyeden emekli olan ve İzmit Yahya Kaptan Mahallesi F3 Blok adresinde ikamet eden Küçükosmanoğlu’nun cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Yahya Kaptan Akşemsettin Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazına İzmit Eski Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya ve ailenin sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Küçükosmanoğlu’nun cenazesi Bağçşme Mezarlığında toprağa verildi.