Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli şehit haberi!

Kocaeli şehit haberi herkesi derinden yaraladı. İskenderun’da görev yapan Gebzeli asker Mehmet Sezai Başakçı elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Kocaeli şehit haberi herkesi

Gebze Adem Yavuz Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Sezai Başakçı askerlik görevini İskenderun’da yerine getiriyordu. Başakçı dün elektrik akımına kapıldı. Hastaneye kaldırılan genç asker hayatını kaybetti. İskenderun Devlet hastanesi morguna kaldırılan şehidin naaşı memleketi Kocaeli’ne gönderilecek. Kastamonu Araç ilçesi Şiringüney Köyü nüfusuna kayıtlı Başakcı kentimizde defnedilecek.

BAŞKANLARDAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Şehit asker için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir mesaj yayınlayarak, “Gebze Adem Yavuz Mahallesinde ikamet eden ve Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yerine getiren Mehmet Sezai Başakcı elektrik akımına kapılarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de yayınladığı mesajında “Gebze Adem Yavuz Mahallesi’nde ikamet eden ve İskenderun’da vatani görevini yerine getirirken elektrik akımına kapılarak şehit olan Mehmet Sezai Başakçı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.