Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili Eylül siyanür içerek intihar etti!

Kocaeli’de ikamet ettiği öğrenilen Eylül Kaçanoğlu Bodrum’da kaldığı otelde siyanür içerek intihar etti. Olay sonrasında geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'de ikamet ettiği öğrenilen

Aydın’ın Efeler ilçe merkezinde bulunan Özlü Otel’de dün sabah saatlerinde bahse konu otele müşteri olarak giren 30 yaşındaki Eylül Kaçanoğlu isimli kadın, bugün öğlene doğru otel görevlilerinden odasına kahve istedi. Çıkış saati gelmesine rağmen otel odasını boşaltmayan genç kadının odasını kontrol eden görevliler, Eylül Kaçanoğlu’nu hareketsiz bir şekilde buldu. Yanında da üzerinde ‘siyanür’ yazılı bir kutu gören görevliler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

ÖZEL KORUYUCU GİYSİLERİ

Polislerle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu şüpheli bulunca, İzmir AFAD bünyesinde bulunan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) Ekibi bölgeye sevk edildi. İzmir’den gelen AFAD KBRN Ekibi özel koruyucu ekipmanlarını giyerek genç kadının kaldığı otel odasında gerekli çalışmaları yaptı.

SİYANÜR YAZILI KUTU

Odada üzerinde siyanür yazılı kutuya polis ekipleri tarafından el konulurken, genç kadının cansız bedeni otopsi için, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Genç kadının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ve odadaki kahveden alınan numunelerin incelenmesinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OTELDE ÇALIŞIYORDU

Genç kızın Kocaeli’de ikamet ettiği, yazın Bodrum’da bir otelde çalıştığı, 4 yıl önce Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü’nden mezun olduğu Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek lisans sınavına girmek için Aydın’a gittiği öğrenildi. Otelde canına kıyan genç kızın ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

HOCASI DUYURDU

Okuldaki hocası Songül Aslan Karakul vefatı duyurarak, “Bölümümüzden 2016 yılında mezun olan sevgili öğrencimiz Eylül Kaçanoğlu 16 Ağustos 2020 tarihinde hayata veda etmiştir. Sevgili Eylül narinliğinle ve başarılarınla her zaman anılarımızdaki yerini koruyacaksın. Ailesine ve sevenlerine ADÜ Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü adına taziyelerimizi sunuyor ve sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.