Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet İpşiroğlu vefat etti!

AKP Kocaeli İl eski Başkan Yardımcısı, Beyaz Yalı Restoran’ın işletmecisi Mehmet İpşiroğlu hayatını kaybetti!

AKP Kocaeli İl eski

AKP Kocaeli’nin tanınan isimlerinden olan, Beyaz Yalı Restoran’ın işletmecisi Mehmet İpşiroğlu, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

EŞİ DE VEFAT ETMİŞTİ

Mehmet İpşiroğlu, eşi Nevin İpşiroğlu ile koronavirüse yakalanmıştı. 23 Aralık 2020 tarihinde İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetmişti. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören İpşiroğlu da bugün hayatını kaybetti.

MEHMET ELLİBEŞ BÖYLE DUYURDU

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, vefat haberini “Maalesef yılın son gününde hiç istemediğimiz o acı haberi bir kez daha aldık. Bu sefer bu illet virüs bizlerden teşkilatımıza uzun yıllar emek vermiş, İl Teşkilat Başkanlığı yapmış değerli kardeşimiz Mehmet İpşiroğlu’nu aramızdan aldı. Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve teşkilatımıza en kalbi duygularımla başsağlığı diliyorum.” ifadeleriyle duyurdu.

MEHMET ipsiroglu vefat

SON MESAJI BU İFADELERLE OLMUŞTU

“Değerli dostlar, 10 Aralık 2020 tarihinde Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz covid- 19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Evimizde karantinamız devam ederken 10 yıl önce Şişli Memorıal hastanesinde böbrek naklinden sonra eşimi takip eden doktorumuz Uzm Dr Nefrolok Sn Serpil Görçin’in yönlendirmesiyle acil olarak hastaneye yatış yaptık. Şu anda serviste rutin tedavimiz devam ediyor. Eşimle ilgili daha hassas tedavi yapılıyor. Öncelikle İlgilerinden Dolayı Dostum, kardeşim Dr Şahin Talus’a İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticilerime Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Sn Adem ÇAKIR Beyin şahsında tüm sağlık personelimize ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Şu anki durumumuz iyi. İnşallah tedaviden sonuç alırız. Allah Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. İyi ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Hoşçakalın.”

MEHMET ipsiroglu vefat etti