Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Karslı cezaevinde vefat etti

Mustafa Karslı vefat etti. Kocaeli’de yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan, bir süredir cezaevinde bulunan 56 yaşındaki Mustafa Karslı, İstanbul’da cezaevinde vefat etti.

Mustafa Karslı vefat etti.

Kocaeli’de yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan, bir süredir cezaevinde bulunan 56 yaşındaki Mustafa Karslı, İstanbul’da cezaevinde vefat etti.eçtiğimiz nisan ayında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sedat Peker’in lideri olduğu organize suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Aralarına Kocaeli’nin de bulunduğu 5 ilde operasyon düzenlenmişti. Peker ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında kentimizin tanınan isimlerinden biri Mustafa Karslı da gözaltına alınmıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI

Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri olan Mustafa Karslı, tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. İstanbul Bayrampaşa Cezaevinde cezasını çeken Mustafa Karslı bir süre önce Koronavirüse yakalandı. Durumu gitgide ağırlaşan Mustafa Karslı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün sabaha karşı hayata gözlerini yuman Mustafa Karslı’nın cenaze bilgileri henüz netleşmedi.