Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Silahla vurulan Kaan Şensoy hayatını kaybetti!

Ev hapsinde olduğu sırada silahla vurularak ağır yaralanan İhsan Kaan Şensoy hayatını kaybetti.

Ev hapsinde olduğu sırada

Ev hapsinde olduğu sırada silahla vurularak ağır yaralanan İhsan Kaan Şensoy hayatını kaybetti. Şensoy avukat olan eski eşi Ezgi Ulugün’e şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti. Şensoy’un katiliyle ilgili arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İzmitli kadin avukata şiddet 700x328 1ULUGÜN’Ü DARP ETMİŞTİ

Avukat Ezgi Ulugün’ün eski eşi İhsan Kaan Şensoy, Ulugün’ü darp etmesiyle gündeme gelmişti. Başiskele Fatih Mahallesi Müjde Sokak adresinde bulunan bir evde meydana gelen olayda İhsan Kaan Şensoy, tartıştığı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kasığına ve böbreklerine isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Şensoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Kaan ŞensoyEV HAPSİNDEYDİ

Şensoy, ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kocaeli Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi avukat Ezgi Ulugün’ün eski eşi olan ve aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemelik olan ikiliden Şensoy geçtiğimiz aylarda tutuklanmış, uzaklaştırmayı ihlal suçundan bir süre cezaevinde yattıktan sonra ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çarptırılmıştı.

Kocaeli Son Dakika Kaan Şensoya ev hapsinde silahli saldiri 1